2009

Lise Bull, Fræna fikk Bibliotekprisen 2009 i Møre og Romsdal

Bibliotekprisen går til eit bibliotek eller ein person som har utmerka seg med særleg innsats og engasjement for biblioteksaka. Prisen blir delt ut av Norsk bibliotekforening Møre og Romsdal og Møre og Romsdal fylkesbibliotek i fellesskap.

IBBY Norge

Den 04.11.09 starter IBBY Norge på sin årlige høstturné. Tre foredragsholdere reiser landet rundt og deler sin kunnskap om årets bildebøker, barnebøker og ungdomsbøker til ca 2000 bibliotekarer, lærere, bokhandlere og andre formidlere.

IASL logo

IASL (International Association of School Librarianship) inviterer alle skolebibliotek i Norge til markering av skolebiblioteket i oktober måned 2009. Årets tema er ’School Libraries : A big Picture’.

Gramanns gate

Illustratøren og bildebokforfatteren Stian Hole har fått Nordisk barnebokpris for 2009 for boka ’Garmanns gate’. Prisen ble utdelt den 18.09.09 under Nordisk skolebibliotekkonferansen i Helsinki.
Konferansen avholdes annenhvert år, og Finland var årets vertsland og arrangør i samarbeid med Nordisk skolebibliotekarforening.

Onsdag 16.09. – lørdag 19.09.09 arrangeres Nordisk skolebibliotekkonferanse i Helsinki, Finland. På programmet står forelesninger, ekskursjoner og kulturelle innslag. Et av høydepunktene under konferansen er utdelingen av Nordisk skolebibliotekarforenings barnebokpris.


RSS-feed fra denne siden

 
 
 
NRK Skole
 
Newton
 
Moava
 
Nysgjerrigper
 
skole i praksis - en filmbasert ressurspakke for grunnskolen
 
Det flerspråklige bibliotek